Team

 

Jesse Koopman

 

Jesse Koopman is sinds 2021 werkzaam bij Fysiotherapie de Weer. Hij is sinds 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Voordat Jesse werkzaam was in onze fysiopraktijk is hij werkzaam geweest bij Xpert Clinics als handfysiotherapeut. Hij is gespecialiseerd in de
hand-, pols-, en schouderklachten en past dry needling toe. Verder is hij sinds 2023 aangesloten bij het ParkinsonNet en dit doet hij met veel enthousiasme en plezier. Daarnaast is Jesse sinds 2023 de nieuwe praktijkeigenaar en heeft hij zin om aan de slag te gaan met deze nieuwe uitdaging.

 

Corinne Jong

 

Corinne Jong is sinds 1992 algemeen fysiotherapeut, en vanaf 2000 werkzaam bij Fysiotherapie Jachtenlaan/ huidige Fysiotherapie de Weer. Zij heeft zich verder gespecialiseerd als sportfysiotherapeut, momenteel bij volleybalvereniging Compaen in Oostzaan.
Verdere specialisaties: zwangerschaps-educatie en bekkenbodemklachten. Zij is aangesloten bij CVA-netwerk zaanstreek en groot amsterdam en COPD netwerk zaanstreek/waterland

 

Melvin Koopman

 

Melvin Koopman is sinds 2022 werkzaam bij Fysiotherapie de Weer. Hij is sinds 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn doel en motivatie ligt bij het oplossen en verminderen van uw klachten zodat u weer pijnvrij en zonder belemmeringen kunt leven.
Voorafgaand aan de opleiding fysiotherapie heeft Melvin de opleiding Sport en Bewegen afgerond
waardoor hij affiniteit heeft ontwikkeld met sportblessures. Daarnaast heeft hij een interesse ontwikkeld voor de begeleiding van psychosomatische klachten. Verder is hij lid van het Chronisch zorgnet met specialisatie van het behandelen van Claudicatio Intermittens (etalagebenen). Sinds 2023 is Melvin ook Otago-valpreventie instructeur.